МЕНЮ
Твоите Покупки

Комплекти

ФИЛТЪР

лв. лв.
пола MARAYA пола MARAYA
НОВ МОДЕЛ
Пола изработена от жоржет.Декорация в долната част на полата с ширит, който е ръчно изработен от стотици кристали в метален обков.Закопчаване със скрит цип и копче на гърба.За визията от снимките съчетайте полата с топ LINA.Дължина на полата:ХС размер-45 см С размер-46 см М размер-48 см&nb..
119.00лв.
без ДДС:119.00лв.
топ LINA топ LINA
НОВ МОДЕЛ
Бюстие изработено от жоржет.Презрамки от кристали в метален обков.Закопчаване с метални тик-так копчета на гърба.Съчетайте бюстието с дънки или панталон, а за визията от снимките съчетайте с пола MARAYA.Моделът на снимките е висок 164 см и позира с размер ХС.Поддръжка: ПРАНЕ НА РЪКА при 30 градуса н..
69.00лв.
без ДДС:69.00лв.
топ ADRIANA топ ADRIANA
НОВ МОДЕЛ
Бюстие изработено от жоржет.Презрамки от мрежа и кристали в метален обков.Закопчаване с метални тик-так копчета на гърба.Съчетайте бюстието с дънки или панталон, а за визията от снимките съчетайте с пола ARIA.Моделът на снимките е висок 164 см и позира с размер ХС.Поддръжка: ПРАНЕ НА РЪКА при 30 гра..
69.00лв.
без ДДС:69.00лв.
пола ARIA пола ARIA
НОВ МОДЕЛ
Пола изработена от жоржет.Декорация в долната част на полата с мрежа,нашита с пайети и ширит с кристали в метален обков.Закопчаване със скрит цип и копче на гърба.За визията от снимките съчетайте полата с топ ADRIANA.Дължина на полата:ХС размер-45 см С размер-46 см М размер-48 см Моде..
89.00лв.
без ДДС:89.00лв.
Сет от две части изработен от жоржет в черен цвят.Панталонът е с ластик в талията.Горната част се закопчава с колан в талията.Декорация от ръчно пришити кристали в метален обков.Дължина на горната част-72 смДължина на панталона 110 смМоделът на снимите е висок 164 см и позира с размер ХС/С.Поддръжка..
179.00лв.
без ДДС:179.00лв.
Пола изработена от жоржет.Декорация в долната част на полата с ширит, който е ръчно изработен от стотици кристали в метален обков.Закопчаване със скрит цип и копче на гърба.За визията от снимките съчетайте полата с топ RORA, който можете да разгледате в категория "Блузи" и сако PATRICIA, което может..
109.00лв.
без ДДС:109.00лв.
Бюстие изработено от жоржет.Презрамки от кристали в метален обков.Закопчаване с метални тик-так копчета на гърба.Съчетайте бюстието с дънки или панталон, а за визията от снимките съчетайте с пола AURORA , която можете да разгледате в категория "Поли" и сако PATRICIA, което можете да разглеадате в ка..
49.00лв.
без ДДС:49.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Този сайт използва "Бисквитки", за да ви предоставим винаги най-доброто за вас съдържание. Ако продължите да разглеждате съдържанието на сайта вие се съгласявате с използването на "Бисквитки"