МЕНЮ
Твоите Покупки

Рокли

ФИЛТЪР

лв. лв.
CASSIA CASSIA
НОВ МОДЕЛ
Разкошна рокля изработена от красиво падащ жоржет.Горната част подчертава красивите извивки на тялото, а долната част е силно разкроена.Декорорацията в областта на деколтето и презрамките, която се състои от стотици перли, кристали и мъниста е пришита изцяло на ръка.Коланът в областта на тал..
229.00лв.
без ДДС:229.00лв.
SCARLET SCARLET
НОВ МОДЕЛ
Срок на доставка 5 работни дни. Рокля изработена от фин неопрен.Горна част тип бюстие, която подчертава извивките на тялото и силно разкроена долна част.Декорацията от ръчно пришита дантела във флорални мотиви,обсипани с пайети в различни цветове, допълнително подчертава талията.Закопчаване..
289.00лв.
без ДДС:289.00лв.
ARIEL ARIEL
НОВ МОДЕЛ
Рокля със свободена кройка, изработена от много красив плат, който е нашит с пайети в различн нюанси на синьо.Подплата в телесен цвят. Дължина на роклята измерена от рамото до подгъва:ХС размер-83 см С размер- 85 см М размер- 88 см Моделът на снимките е висок 164 и позира с размер ХС ..
119.00лв.
без ДДС:119.00лв.
EMILLY EMILLY
НОВ МОДЕЛ
Рокля изработена от много красива и ефектна дантела в бледо розов цвят, която е обсипана с много нежни прозрачни пайети, които декикатно отразяват светлината и придават на роклята красив отблясък.Горна част тип бюстие, която подчертава извивките на тялото.Силно разкроена долна част и пачка о..
149.00лв.
без ДДС:149.00лв.
TIFFANY TIFFANY
НОВ МОДЕЛ
Рокля изработена от много красив и ефектен плат, който заблестява ослепитено под слънчевите лъчи или светлината на прожекторите, заради нишките ламе, които са вплетени в него.Горната част на роклята е тип бюстие.Силно разкроена долна част с пачка от бял тюл за допълнителен обем на полата.Зак..
179.00лв.
без ДДС:179.00лв.
KAYLA KAYLA
НОВ МОДЕЛ
Рокля със свободена кройка, изработена от много красива и ефектна дантела в бледо розов цвят, която е обсипана с много нежни прозрачни пайети, които деликатно отразяват светлината и придават на роклята красив отблясък.Ръкавите са подвижни. Роклята може да се носи с или без тях в зависимост о..
109.00лв.
без ДДС:109.00лв.
VICTORIA VICTORIA
НОВ МОДЕЛ
Разкошна рокля изработена от красиво падащ жоржет.Горната част е тип бюстие и подчертава красивите извивки на тялото, а долната част е силно разктоена.Декорацията в областта на деколтето и презрамките, която се състои от стотици перли, кристали и мъниста е пришита изцяло на ръка.Закопчаване ..
260.00лв.
без ДДС:260.00лв.
BRIANNA BRIANNA
НОВ МОДЕЛ
Рокля със свободна кройка, изработена от много ефектен плат, в който са преплетени нишки черно ламе, които заблестяват под слънчевите лъчи и светлините на прожекторите.Подплата от черен жоржет. Дължина на роклята измерена от рамото:ХС размер 82 смС размер 85 смМ размер 88 смМоделът н..
99.00лв.
без ДДС:99.00лв.
KAYLEE KAYLEE
НОВ МОДЕЛ
Рокля изработена от нежен, касиво падащ жоржет.Моделът е силно разкроен от надгръдната обиколка надолу.Изцяло ръчна декорация от перли, кристали и мъниста в областта на деколтето.За изработка на роклята в други цветове можете да се свържете с нас чрез съобщение в страниците ни в Instagram и ..
139.00лв.
без ДДС:139.00лв.
ELLIS ELLIS
НОВ МОДЕЛ
Разкошна рокля изработена от красиво падащ жоржет.Горната част е тип бюстие и подчертава красивите извивки на тялото, а долната част е силно разктоена.Декорацията в областта на талията, която се състои от стотици перли, кристали и мъниста е пришита изцяло на ръка.Закопчаване със скрит цип н..
239.00лв.
без ДДС:239.00лв.
MIKKA MIKKA
НОВ МОДЕЛ
Рокля изработена от нежен жоржет.Декорацията в областта на деколтето и презрамките, която се състои от стотици перли, кристали и мъниста, е пришита изцяло на ръка. За изработка на роклята в други цветове можете да се свържете с нас чрез съобщение в страниците ни в Instagram и Facebook или ..
99.00лв.
без ДДС:99.00лв.
FREYA FREYA
НОВ МОДЕЛ
Рокля изработена от нежен жоржет.Декорацията в областта на деколтето и презрамките, която се състои от стотици перли, кристали и мъниста, е пришита изцяло на ръка. За изработка на роклята в други цветове можете да се свържете с нас чрез съобщение в страниците ни в Instagram и Facebook или ..
99.00лв.
без ДДС:99.00лв.
Рокля изработена от много фино плетиво в черен цвят.Модел със свободна кройка, който ще ви даде комбинация от комфорт и елегантност.Акцент е красивата дантела в областта на ръкавите и долната част на роклята.Дължина на роклята измерена от рамото:ХС/С размер-90 см М/Л размер-94 смМоделът на сним..
89.00лв.
без ДДС:89.00лв.
Рокля с поло яка, изработена от силно еластично плетиво черен цвят.Коланът от снимките се предлага в комплект с роклята.Дължина на роклята, измерена от рамото до подгъва: 105 смМоделът на нимките е висок 164 см и позира с размер ХС/С.Поддръжка: пране при 30 градуса на водата..
62.00лв. 89.00лв.
без ДДС:62.00лв.
Рокля с поло яка, изработена от силно еластично плетиво е бежав цвят.Коланът от снимките се предлага в комплект с роклята.Дължина на роклята, измерена от рамото до подгъва: 105 смМоделът на нимките е висок 164 см и позира с размер ХС/С.Поддръжка: пране при 30 градуса на водата..
62.00лв. 89.00лв.
без ДДС:62.00лв.
Завладейте есента с тази невероятно красива рокля, която гарантирано ще се превърне в любима дреха в гардероба ви!Модел със свободна кройка, изработен от тежко падащо, плътно трико в зелен цвят.Акцентът е красивата дантела, с която са декорирани ръкавите и долната част на роклята.Тази рокля с..
53.00лв. 89.00лв.
без ДДС:53.00лв.
Рокля със свободен силует и поло яка, изработена от фино, силно еластично плетиво в  бежав цвят.Коланът от сниките се предлага в комплект с роклята.Дължина на роклята измерена от рамото до подгъва:ХС/С размер -88 смМ/Л размер -92 смМоделът на снимките е висок 164 см и позира с размер ХС/С.Поддр..
62.00лв. 89.00лв.
без ДДС:62.00лв.
Рокля със свободен силует и поло яка, изработена от фино, силно еластично плетиво в черен цвят.Коланът от сниките се предлага в комплект с роклята.Дължина на роклята измерена от рамото до подгъва:ХС/С размер -88 смМ/Л размер -92 смМоделът на снимките е висок 164 см и позира с размер ХС/С.Поддръжка: ..
62.00лв. 89.00лв.
без ДДС:62.00лв.
Изглеждайте като истинска принцеса с тази невероятно елегантна и ефектна рокля!Рокля,изработена от ефектна материя с нишки от прекрасно отразяващо светлината ламе.Горната част е тип бюстие с банели, които оформят бюста.Долната част на роклята е права, тип прегърни ме.За максимален комфорт сме добави..
153.00лв. 219.00лв.
без ДДС:153.00лв.
Много практична и в същото време елегантна рокля със свободен силует, изработена от черен жоржет.Акцентът на роклята е в ръкавите, които са ръчно нашити с изрязани елементи от дантела с флорални мотиви в черно и бяло и мъниста в черен цвят. Дължина на роклята, измерена от рамото до подгъва:ХС р..
54.00лв. 109.00лв.
без ДДС:54.00лв.
Модел, който заради изчистената си линия, се превърна във фаворит на нашите клиентки.Рокля със свободна кройка, изработена от черен жоржет.Акцентът е в ръкава на роклята, който е ръчно декориран с перли, кристали и мъниста, което прави този модел сам по себе си едно истинско бижу.Дължина на роклята,..
69.30лв. 99.00лв.
без ДДС:69.30лв.
Модел, който заради изчистената си линия, се превърна във фаворит на нашите клиентки.Рокля със свободна кройка, изработена от черен жоржет.Акцентът е в ръкава на роклята, който е ръчно декориран с перли, кристали и мъниста, което прави този модел сам по себе си едно истинско бижу.Дължина на роклята,..
97.30лв. 139.00лв.
без ДДС:97.30лв.
Любов от пръв поглед!Тази прекрасна рокля ще ви превърне в истиснка принцеса и гарантирано ще прикове всички погледи във вас!Моделът е изработен от жоржет в цвят праскова и е декориран със стотици цветчета в същия цвят и кристали в метален обков в сребърен цвят.Бюстието на роклята е със сърцевидно д..
191.00лв. 319.00лв.
без ДДС:191.00лв.
Любимата ни парти рокля за това лято!Модел със свободна кройка, изработен от жоржет в черен цвят. Акцент са презрамките, които минават над раменете и в областта на деколтето. Изработени са от кристали в метален обков, които спрямо светлината, променят цвята си и се превръщат в бижуто, което ще завър..
47.00лв. 79.00лв.
без ДДС:47.00лв.
Любимата ни парти рокля за това лято!Модел със свободна кройка, изработен от жоржет в бледо розов цвят.Акцент са презрамките, които минават над раменете и в областта на деколтето. Изработени са от кристали в метален обков, които спрямо светлината, променят цвята си и се превръщат в бижуто, което ще ..
47.00лв. 79.00лв.
без ДДС:47.00лв.
Любимата ни парти рокля за това лято!Модел със свободна кройка, изработен от жоржет в бял цвят.Акцент са презрамките, които минават над раменете и в областта на деколтето. Изработени са от кристали в метален обков, които спрямо светлината, променят цвята си и се превръщат в бижуто, което ще завърши ..
47.00лв. 79.00лв.
без ДДС:47.00лв.
Толкова много елегантност, събрана в една рокля! Представяме ви модел, изработен от жоржет, в най-стилния и класически цвят-черно. Нежно падащият жоржет, образува красиви чупки в областта на деколтето, а долната част на роклята нежно подчертава извивките на тялото.Акцент в роклята са презр..
97.00лв. 139.00лв.
без ДДС:97.00лв.
Рокля, изработена от пайети в много красива комбинация от цветове.Деколтето в предната част на роклята е V-образно.За максимален комфорт при несене сме добавили подплата в черен цвят. Моделът се предлага в размери ХС, С, М.Дължина на роклята, измерена от рамото:ХС размер-82 смС размер-85 смМ ра..
53.00лв. 89.00лв.
без ДДС:53.00лв.
Представяме ви модел със свободна кройка, която гарантира комфорта ни в забързаното ежедневие или през дългите летни вечери.Една рокля, която трябва да присъства в гардероба на всяка една дама! Подходяща е за съчетаване с кецове или високи обувки-това ще ви подари две коренно различни визии. Мо..
53.00лв. 89.00лв.
без ДДС:53.00лв.
Много нежна и ефектна рокля, с която ще се чувствате повече от зашеметяваща на вашия специален повод.Рокля тип бюстие и силно разкроена долна част, изработена от жоржет. Бюстието на роклята е покрито със стотици 3 Д цветя в различни размери, които плавно се преливат и към долната част на роклята. По..
167.00лв. 259.00лв.
без ДДС:167.00лв.
Много нежна и ефектна рокля, с която ще се чувствате зашеметяващо на вашия специален повод.Модел със свободен силует, изработен от жоржет и много нежна дантела с флорални мотиви. Акцентът на роклята е в горната част и в ръкава, който е изработен изцяло от дантела Дължина на роклята, измерена от..
65.00лв. 109.00лв.
без ДДС:65.00лв.
Един модел, който е тотално любим на нашите клиентки. Този път го представяме в бяло.Моделът е наш абсолютен фаворит заради комфорта, който носи със себе си. Силно разкроен, с V-образно деконте, което е ръчно нашито със стотици кристали, перли и мъниста. Дължина на роклята, измерена от надгръдн..
97.00лв. 139.00лв.
без ДДС:97.00лв.
Показва 1 до 32 от 32 (1 страници)
Този сайт използва "Бисквитки", за да ви предоставим винаги най-доброто за вас съдържание. Ако продължите да разглеждате съдържанието на сайта вие се съгласявате с използването на "Бисквитки"